Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن نسبت به اظهارات رییس اتحادیه طلا و جواهر مبنی بر اینکه در این موضوع دخالتی نداشته است، واکنش نشان داد.

رسول کوهپایه زاده در گفت وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: متاسفانه مواردی که از سوی رییس اتحادیه طلا (در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها) بیان شد، بعضا خلاف واقع و مصداق تجاهل العارف جهت گریز از مسئولیت قانونی که متوجه اتحادیه است می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به جای عذرخواهی و پذیرش مسئولیتش با بیان مطالبی از این دست باعث شدت بخشیدن به آلام و رنج‌های مالباختگان می‌شود که در شرایط روحی و مالی و معیشتی خوبی نیستند و گریز از مسئولیت و بیان این صحبت‌ها،  بر وخامت اوضاع می‌افزاید.

وی افزود: مالباختگان به جهت اعتراض به اتحادیه طلا و جواهر در محل این اتحادیه تجمع کرده بودند و برای این که بنرها و پلاکاردهای خود را که تحویل مسئولان اتحادیه شده بود، پس بگیرند، وارد اتحادیه می‌شوند و صحبت‌هایی آنجا مطرح می‌شود که  نه تنها از اظهارات مسئولان اتحادیه قانع نشدند بلکه اتحادیه هیچ پاسخ دقیق، روشن، قانع کننده، قانونی و منطقی به موکلین نداده است.

کوهپایه زاده تاکید کرد: حرف ما این نیست که اتحادیه مجوز برای شرکت مجرمانه ثامن  را صادر کرده که مسئولین اتحادیه با مظلوم نمایی می‌گویند که ما هیچ مجوزی صادر نکردیم و ناراحت هم هستیم چرا که اساسا تخلفات، قصور، کوتاهی و مسئولیت اتحادیه طلا فراتر از این مسایل است.

وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن ادامه داد: اتحادیه طلا حسب وظیفه قانونی خود باید کنترل و نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی داشته باشد و از بروز تخلفات جلوگیری کند اما در پرونده سکه ثامن نه تنها به وظیفه مصرح قانونی خود عمل نکرده و این اتفاق نیفتاده بلکه سایت غیرقانونی و مجرمانه ثامن در سایت اتحادیه طلا و جواهر که یک مرجع قابل اعتماد تلقی می‌شود، به طور مستمر و همیشگی و روزانه مورد تبلیغ قرار می گرفت؛ به عبارتی اصلی ترین و مهمترین مبلغ اعمال مجرمانه صورت گرفته در پرونده سکه ثامن اتحادیه طلا و جاهر بود که در سایت اینترنتی خود از سکه ثامن به طور مرتب تبلیغ می‌کرد.

کوهپایه زاده یادآور شد: بر اساس بررسی‌های که صورت گرفته بالغ بر 80 درصد وجوهات مردم و مالباختگان به سایت مجرمانه سکه ثامن از طریق تارنمای اینترنتی اتحادیه طلا صورت می‌گرفته است و اسناد آن هم موجود و قابل اثبات است.

وی یادآور شد: بعد از اینکه موکلین اعتراض و شکایت می‌کنند،  در یک اقدام عجیب و قابل تامل و عجولانه و به منظور سرپوش گذاشتن بر این تخلفات و پاک کردن صورت مساله اتحادیه طلا و جواهر آدرس سایت رسمی خود را که بر روی تابلوی اتحادیه درج کرده بود و مبلغ سکه ثامن بود، از روی تابلوی درب ورودی حذف می کند که این امر  بزرگترین دلیل برای تخلفاتی است که از سوی اتحادیه طلا رخ داده است؛ لذا این موضوع که اتحادیه طلا و جواهر همه چیز را انکار کرده و ابراز همدردی می کند، از لحاظ حقوقی و مسئولیت کیفری کافی نیست.

وی افزود: ما تخلفات صورت گرفته در این خصوص را از طریق آقای دهقان - نماینده محترم کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس-  به سازمان بازرسی کل کشور منتقل کردیم و یقینا اتحادیه زمانی که پول تبلیغات سایت غیرقانونی سکه ثامن را دریافت می کرده،  باید به وظیفه نظارت و کنترل خود عمل می‌کرد تا این اتفاق به وقوع نمی پیوست.

این وکیل دادگستری گفت: یکی از مسئولان اتحادیه طلا در رسانه ملی اعلام می‌کند که ما متوجه این تخلفات شدیم و به واحد مربوطه تذکر دادیم. باید بگویم شما همزمان هم تذکر می‌دادید و همچنان آن تبلیغات گسترده روزانه شکل می‌گرفت.

کوهپایه زاده گفت: آنچه که از بازپرس پرونده انتظار می‌رود، این است که با همه مسببین و متخلفین در این پرونده با قدرت و قاطعیت و سرعت برخورد کند تا ما شاهد اظهارنظرهایی از این دست نباشیم.

وی در پایان از رسانه ملی تقاضا کرد که مناظره‌ای صورت گیرد تا در یک برنامه زنده با اسناد در خصوص تخلفات آشکاری که در این رابطه صورت گرفته صحبت کند و حق دفاع موکلین همچنان محفوظ بماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طلا و سکه ثامن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد

فرزاد سردارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از هشتم تا ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری، ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی در سطح بازار استان صورت گرفت که منجر به تشکیل ۶۳ پرونده به ارزش ریالی ۷.۳ میلیارد شد.

وی از انجام ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی طی یک هفته گذشته در سطح بازار استان خبر داد و گفت: ۷۱ مورد تخلف در بازرسی‌های صورت گرفته در سطح بازار کشف شده است.

سردارزاده افزود: در همین راستا برای این تعداد تخلف کشف شده، ۶۳ مورد پرونده برای متخلفین به ارزش ریالی ۷ میلیارد و ۳۵۴ میلیون تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: در مدت یاد شده ۶۹ مورد گزارش مردمی ثبت شده که تخلفات احراز و ۹ پرونده برای این واحدها تشکیل شده است.

سردارزاده ادامه داد: نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی می‌تواند انواع تخلفات مانند گرانفروشی، کم فروشی و غیره را کنترل و رفاه و آرامش را برای شهروندان در سطح بازار فراهم کند.

وی یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف، اعم از کم فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت و غیره واحدهای متخلف صنفی را با شماره تلفن ۱۲۴ معرفی کرده و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به اداره کل صنعت، معدن و تجارت موارد تخلف را گزارش کنند.

کد خبر 6098237

دیگر خبرها

  • بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳