Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@18:55:01 GMT

پرونده «سکه ثامن» به کجا رسید

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۳۶۳۱۷

پرونده «سکه ثامن» به کجا رسید

پرونده «سکه ثامن» که از شهریورماه سال جاری پس از اعلام ورشکستی شرکت بازرگانی آریو پرگاس آیلین د ردستگاه قضا باز شد از سوی دستگاه قضا در حال پیگیری است.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، شرکت بازرگانی آریو پرگاس آیلین به مدیریت «فرهاد زاهدی فر» با عنوان سکه ثامن که از سال ۹۵ فعالیت خود را در زمینه مرکز معاملات سکه و طلای آب شده، معاملات حواله شنبه ای طلا، معاملات جهانی انس طلا، گشایش اعتبارات و ال سی، واردات و صادرات کالاهای مجاز، اخذ وام و اعتبارات ارزی و ریالی از تمام بانک‌های خارجی و داخلی به صورت مجازی آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در شهریور ماه ۱۳۹۷ یکباره این موسسه اعلام ورشکستی کرد و امکان معامله در این سایت میسر نشد و نگرانی ‌ها درباره سرنوشت پول سپرده گذاران افزایش یافت. در حالی این موسسه در سایت رسمی خود اظهار کرده بود دارای مجوز اتحادیه طلا و جواهر برای فعالیت بوده است که رئیس اتحادیه طلا و جواهر اعلام کرد سکه ثامن هیچ مجوزی از این اتحادیه نداشته است.

 

«محمدولی» با بیان اینکه اتحادیه طلا و جواهر پیگیر موضوع پرونده سکه ثامن است از مسدودی حساب های مدیر این سایت در سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: «این فرد تحت تعقیب قضایی قرار گرفت.»

 

 

رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه دستگاه قضایی تصمیم گیرنده برای مشتریان سکه ثامن و اموال مسدود شده کاربران این سایت است و مشتریان نیز باید به دادگاه مراجعه کنند، تاکید کرد: «هیچ سایت اینترنتی برای خرید طلا و سکه مجوزی ندارد.»

 

محمد ولی همچنین خاطر نشان کرد: «شرکت سکه ثامن از ابتدای فعالیت خود دفتری در شهرستان بناب داشت اما حدود ۵ ماه است که دفتری را در تهران دایر کرد.»

 

وی ادامه داد: «اتحادیه طلا و جواهر از همان ابتدای کار این شرکت در تهران، با بررسی فعالیت های این شرکت اخطارهای رسمی را به شرکت ثامن اعلام کرد و پس از این که شرکت سکه ثامن در چارچوب‌های اعلام شده فعالیت نکرد، دستور پلمب این شرکت با پیگیری این اتحادیه صادر شد.»

 

در ابتدای باز شدن پرونده این موضوع در دستگاه قضا «غلامحسین محسنی اژه‌ای»، سخنگوی قوه قضاییه خبر داده بود که فرهاد زاهدی فر، متهم اصلی سکه ثامن در دسترس نیست. پس از آن یک مقام عالی‌رتبه قضایی ۷ مهرماه سال جاری خروج این فرد از کشور را تأیید کرد و دادستان تهران گفته بود با اینکه مدیر سایت سکه ثامن از ایران خارج شده و در دسترس نیست «اما تمام حساب‌ها و اموالش از جمله املاک و تعدادی اتومبیل گرانقیمت توقیف شده‌است.»

 

 

سرانجام نیروی انتظامی ۱۴ مهرماه با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: «فرهاد زاهدی فر، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ثامن معروف به «سکه ثامن» که از هزاران نفر از طریق سایت سکه ثامن، صدها میلیارد تومان در چند استان کلاهبرداری و از کشور متواری شده بود با اقدامات فنی، عملیاتی و اطلاعاتی پلیس فتا در یکی از کشورها شناسایی و با همکاری پلیس بین‌الملل ناجا و قوه قضائیه بازداشت و شب گذشته از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) به کشور بازگردانده شد.»

 

 

بعد از دستگیری متهم ردیف اول پرونده؛ موضوع سکه ثامن در شعبه ۵ بازپرسی دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای تهران مفتوح شد و تحت رسیدگی قرار گرفت و از آنجایی که تعداد کاربران این سایت چند ده هزار نفر بودند و تعداد شکات و مالباختگان بیش از چندین هزار نفر بودند، مقرر شد که پرونده‌ها از سراسر کشور برای تجمیع به این شعبه در تهران ارسال شود.

 

حالا «رسول کوهپایه زاده»، وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن درباره آخرین خبرها از روند رسیدگی به این پرونده به ایسنا گفته است: «از 24 آذر ماه به دستور بازپرس همه شکات در ساعات مشخص برای ارایه توضیحات واسناد احضار شدند که همه روزه این کار در حال انجام است. شکایت موکلین تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و اخلال در نظام اقتصادی کشور مطرح و ثبت شده است.»

 

کوهپایه زاده افزود: «متهمین پرونده با اخذ مجوز پروانه کسب الکترونیک از وزارت صمت و نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت مذکور موفق شدند که اعتماد و توجه مالباختگان را به خود جلب کنند و همه روزه و به طور وسیع در پایگاه اینترنتی وابسته به اتحادیه طلا تبلیغات این سایت مجرمانه قابل مشاهده بود و این مجوزها مهمترین و اصلی ترین موضوع در جلب اعتماد و فریب موکلین و شکات این پرونده بود. متهم ردیف اول پرونده که یک جوان ۲۹ ساله  است صرفا با توسل به این تبلیغات فراوان و اخذ مجوزهای قانونی و متاسفانه عدم نظارت و عدم انجام وظایف قانونی از سوی مراجع ذی صلاح موفق به ارتکاب اعمال مجرمانه می‌شود.»

 

وی ادامه داد: «تخلفاتی از سوی اتحادیه طلا و وزارت صمت انجام شده که این کوتاهی بسترساز اقدامات مجرمانه متهمین بوده است. در طول یکماه گذشته که شکایت را ثبت کردیم متاسفانه نماینده این دو شخصیت حقوقی مطالبی را گفتند که خلاف واقع است و به جای اینکه عذر خواه باشند بعضا با فرار به جلو به نحوی درصدد پاک کردن صورت مساله هستند.»

 

وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن افزود: «مسئولینی از اتحادیه طلا با حضور در رسانه ملی اساسا این مطالب را تکذیب کردند و گفتند که نمی‌شناسیم و منتسب به ما نیست در حالی که آدرس اینترنتی اتحادیه قبل و بعد از اعتراضات مالباختگان  سکه ثامن قابل مشاهده است که این آدرس را حذف کردند. سندی دیگری که  ارتباط TGJu را با اتحادیه طلا و جواهر تهران اثبات می کند مشخصاتی است که سازنده و طراح این سایت در سایت خودش پروژه هایی را که ساخته اعلام می کند و در معرض دید عموم قرار می دهد و به عنوان برخی از پروژه های شرکت وندا که اولینش سایت مربوط به اتحادیه طلا و جواهر است.»

 

کوهپایه زاده افزود: «تبلیغ سایت سکه ثامن در سایت اتحادیه طلا و جواهر کاملا مشخص است که بصورت گسترده این تبلیغ صورت می گرفته است. بیشترین میزان ارجاع به سایت ثامن از طریق اتحادیه طلا و جواهر تهران صورت می گرفته و براساس اطلاعات دریافتی از سایت معروف الکسا که در زمینه رنکینگ سایت ها فعال است بیشترین میزان ارجاع به سایت سکه ثامن از طریق سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران به نشانی www.TGju.org بوده است. این سند دیگری برای شانه خالی کردن سایت اتحادیه طلا و جواهر است.»

 

وی افزود: «تبادلات بانکی از طرف متهمان از طریق درگاه پرداخت پول صورت می‌گرفته که تحت نظارت بانک‌مرکزی است که حسب اطلاع حداقل ۱۷۰۰ میلیون تومان تراکنش مالی در این سامانه اینترنتی انجام شده و به نظر می‌رسد مسئولین وقت بانک مرکزی هم در کنترل و نظارت بر این سایت و درگاه‌های پرداخت به وظیفه خود عمل نکردند و اگر بانک‌مرکزی نظارت لازم را انجام داده بود و ورود می‌کرد شاید از ادامه این‌ کار جلوگیری می‌شد.»

 

این وکیل دادگستری تاکید کرد: «مطمئنا دستگاه قضایی مقتدر و مستقل و با قاطعیت و صلابت و بدون اغماض در این پرونده با کسانی که جزو مباشرین و مرتکبین ارتکاب جرم در هر پست و جایگاه و میزی که باشند برخورد قانونی می‌کند و همه مسببین و مباشرین و مرتکبین را با هراندازه یقینا مورد تعقیب و رسیدگی قرار می‌دهند.»/

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب یلدا هرمزگان مجلس خبرگزاری شبستان وحدت حوزه و دانشگاه هفته پژوهش کمیته امداد امام خمینی ره کمیته امداد استان بوشهر سکه و طلا سکه ثامن قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج سرعت سایت با سرور مجازی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، سرور مجازی یا VPS یکی از انواع خدمات میزبانی وب است که احتمالاً اغلب ما آن را به طور کامل نمی‌شناسیم و نمی‌دانیم که چرا و چطور باید از این سرور استفاده کنیم. اگر به دنبال یک سرور اختصاصی با امنیت بالا، دسترسی سریع و دیتاسنترهای قدرتمند هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در این مقاله سرور مجازی ایران را به همراه ویژگی‌ها، مزایا و انواع مختلف آن به شما معرفی خواهیم کرد.

سرور مجازی (VPS) چیست؟

VPS مخفف عبارت Virtual Private Server و به معنای سرور خصوصی مجازی است. سرور مجازی روی یک سرور فیزیکی فعالیت می‌کند که توسط نرم افزارهای مجازی‌ساز به منابع مستقل تقسیم شده است تا چندین کاربر به صورت مشترک اما کاملاً خصوصی بتوانند از آن استفاده کنند. هرچند شما و سایر کاربران از یک سخت افزار استفاده می‌کنید، ولی این به معنی افت کیفیت سرور نیست، چون هر یک از کاربران فقط از منابع خودشان استفاده می‌کنند و استفاده آن‌ها از این منابع به معنای کاهش کیفیت و سرعت سایرین نیست.

هزینه VPS از هزینه سرویس هاست اشتراکی مقداری بالاتر و در مقایسه با سرور اختصاصی کمتر است. ولی منابع آن نسبت به منابع هاست اشتراکی بیشتر است و امنیت بالاتری هم دارد. به علاوه اینکه با خرید VPS می‌توانید خدمات میزبانی وب را با سرعت بالاتری دریافت کنید. در سرور مجازی امکان دسترسی به Root سرور و پیکربندی آن یا امکان تغییر در منابع سرور وجود دارد، ولی با توجه به دشوار بودن کانفیگ سرور، باید به کدنویسی در محیط سرور آشنایی داشته باشید.

استفاده از سرور VPS چه مزایایی دارد؟

سرور مجازی از نظر امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دهد و قابلیت‌هایی که دارد، در مقایسه با هاست اشتراکی بهتر و نسبت به سرور اختصاصی یک پله پایین‌تر است. با این حال مزایای مختلفی دارد که آن را به سروری بهینه برای بعضی از کاربران تبدیل کرده است. در ادامه با این مزایا آشنا می‌شویم:

هزینه خرید سرور مجازی در مقایسه با سرور اختصاصی پایین‌تر است

امنیت منابع و سرعت دسترسی به آن‌ها در سرور مجازی نسبت به هاست اشتراکی بیشتر است

در صورت نیاز به منابع بیشتر در هر زمان می‌توانید پلن سرور VPS خود را به سرعت و سادگی ارتقا دهید

در سرور وی پی اس، دسترسی به روت سرور و پیکربندی آن برای شما فراهم است

انواع سرورهای ایران و خارج، سیستم عامل‌های لینوکسی و ویندوزی و کنترل پنل‌های دایرکت ادمین، سی پنل و پلسک را پشتیبانی می‌کند

کاربردهای سرور مجازی

سرور وی پی اس کاربردهای متنوعی دارد؛ از میزبانی سایت گرفته تا مدیریت پروژه، توسعه نرم افزارها و حتی راه‌اندازی دوربین‌های مدار بسته هم می‌توانید از این سرور استفاده کنید. در ادامه این کاربردها را توضیح می‌دهیم:

تامین منابع سایت‌های آموزشی و فروشگاهی در صورت ناکارآمدی هاست اشتراکی

مناسب بودن برای فروشگاه‌های آنلاین با ترافیک و تراکنش روزانه بالا

قابل استفاده برای آموزشگاه‌های مجازی که کلاس آنلاین برگزار می‌کنند

تامین منابع سایت‌هایی که محتوای چند رسانه‌ای به اشتراک می‌گذارند

مناسب برای سایت‌هایی که با تکنولوژی خاصی برنامه نویسی شده‌اند، بودجه سرور اختصاصی ندارند، ولی به دسترسی بالای سرور هاست نیاز دارند

مناسب برای سازمان‌ها و شرکت‌هایی که قصد راه‌اندازی شبکه درون سازمانی دارند

قابل استفاده برای ایجاد سرویس ایمیل درون سازمان یا برنامه‌های اشتراکی

تامین منابع مورد نیاز برای برنامه نویسانی که روی توسعه و تولید نرم افزارها کار می‌کنند

مناسب برای تامین سرور دوربین‌های مدار بسته نظارتی و مدیریتی

قابل استفاده برای راه‌اندازی سیستم‌های مدیریت یکپارچه و نرم افزارهای مدیریتی اختصاصی

انواع سرور مجازی

سرور مجازی از نظر موقعیت جغرافیایی، سیستم عامل و نوع کاربردها متفاوت هستند:

سرور وی پی اس از نظر موقعیت جغرافیایی

یکی از مهم‌ترین معیارها برای انتخاب سرور مجازی، موقعیت جغرافیایی دیتاسنترهای سرور است. انواع خدمات مجازی از نظر لوکیشن دیتاسنترها به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سرور مجازی ایران

سرور مجازی ایران به سروری گفته می‌شود که دیتاسنترهای آن در یکی از شهرهای ایران باشد. در دیتاسنترهای داخلی سرعت شبکه به دلیل نزدیک بودن به مراکز داده بالاست. به علاوه اینکه قیمت ارزان‌تری هم نسبت به سرور خارجی دارد. خرید سرور مجازی ایران برای کاربرانی مناسب است که پایداری، دسترس پذیری، انعطاف پذیری و قدرت سرورهای خارجی را با هزینه کمتری می‌خواهند و فعالیت آن‌ها در ایران متمرکز است.

سرور مجازی خارجی

دیتاسنترهای خدمات سرور مجازی خارجی در کشورهایی مانند فرانسه، ترکیه، آلمان، هلند، انگلیس و … قرار دارد. این سرورها از نظر کیفیت ارائه خدمات، سرعت (Up Time)، انعطاف پذیری و قابلیت ارتقا منابع عالی هستند و در مقایسه با سرور ایران پینگ بسیار کمی دارند. خرید سرور مجازی خارج برای همه افرادی که در زمینه ترید، ارز دیجیتال و فارکس فعالیت می‌کنند و متخصصین برنامه نویسی و توسعه دهندگان، یک گزینه عالی است.

سرور VPS از نظر نوع سیستم عامل

دومین فاکتور دسته‌بندی سرورهای vps به سیستم عاملی که سرور روی آن نصب شده است، مربوط می‌شود:

سرور مجازی لینوکس

سرور مجازی لینوکس یکی از رایج‌ترین انواع سرورهای مصرفی کاربران است. امنیت بالا، منبع باز بودن، انعطاف پذیری و ساده بودن کار با کنترل پنل‌های آن از مهم‌ترین دلایل محبوبیت سرور vps لینوکس است. توزیع‌های مختلف لینوکس قابلیت نصب روی سرور مجازی را دارند. کنترل پنل‌های ارائه شده برای این سیستم عامل دایرکت ادمین و سی پنل هستند.

سرور مجازی ویندوز

سرور مجازی ویندوزی در مقایسه با سرور لینوکسی طرفداران کمتری دارد. این سیستم عامل بیشتر برای کاربرانی مناسب است که قصد استفاده از نرم افزارهای شرکت مایکروسافت مانند SQL Server را دارند. کنترل پنل ارائه شده برای این سیستم عامل پلسک است.

سرور مجازی از نظر نوع کاربرد

اما دسته‌بندی دیگری هم برای سرورهای مجازی وجود دارد که براساس نوع کاربرد این سرور مشخص شده است. انواع سرور وی پی اس از نظر نوع کاربرد عبارتند از:

سرور مجازی ترید با IP ثابت خارج

سرور مجازی بورس و بازارهای مالی

سرور مجازی فارکس با IP ثابت ایران و خارج

سرور VPS ارز دیجیتال

سرور وی پی اس هاستینگ

سرور مجازی SSD

سرور مجازی کاهش پینگ و...

جمع بندی

در این مطلب توضیح دادیم که سرور مجازی (VPS) چیست و چه مزایایی دارد. همچنین درباره انواع سرور مجازی و کاربردهای آن صحبت کردیم. اگر منابع هاست یا سرور فعلی پاسخگوی نیاز شما نیست و به منابع اشتراکی و مدیریت شده نیاز دارید، پیشنهاد ما خرید VPS است. اگر این اولین تجربه‌تان در زمینه سرور مجازی است و در خصوص انتخاب بهترین نوع سرور مجازی دانش کافی ندارید، کارشناسان شرکت‌های هاستینگ قدرتمند مانند سرور دات آی آر به شما مشاوره خواهند داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100500

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • اوج سرعت سایت با سرور مجازی
  • بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز
  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازی دوستانه تیم فوتبال جوانان با هوادار تهران
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳