Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@10:10:28 GMT

هشدار رییس اتحادیه طلا و جواهر به مردم

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۵۸۶۷

در بازار امروز طلا و سکه که نوسانات و قیمت‌های جدیدی را هر روز در آن شاهدیم، اتفاقات دیگری هم افتاده است؛ از جمله این‌که خرید و فروش آنلاین و مجازی این کالای سرمایه‌ای رونق گرفته و مرم به جای گشت و گذار در کوچه و خیابان‌های شهر به این سایت‌ها مراجعه می‌کنند و معاملات و سود‌های جدیدی برای خود ثبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سایت‌ها با وجود داشتن "نماد اعتماد الکترونیک" از سازمان تجارت الکترونیک وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین مجوز از مرکز فناوری اطلاعات سامانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ولی هیچ مجوزی از اتحادیه طلا و جواهر ندارند.

یکی از همین سایت‌ها که تبلیغات گسترده‌ای به عنوان امن‌ترین مرکز خرید و فروش جواهر داشته است، امروز به کلاهبرداری اینترنتی و فرار مدیران آن متهم شده است که میلیارد‌ها تومان از سرمایه‌های مردم را با خود برده و خبری از آنان نیست. این مرکز خرید و فروش آنلاین طلا و سکه تا ۲۴ شهریور ماه امسال به طور فعال کار می‌کرد و مردم معاملاتشان را از طریق آن انجام می‌دادند، اما از آن روز به صورت ناگهانی بخش معاملات آنلاین را متوقف و در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلیل انتقال سرور و انجام خدمات پشتیبانی فنی، این سایت طی ۲۴ ساعت معامله‌ای انجام نخواهد داد. البته این بخش همچنان غیرفعال است و هزاران مال‌باخته نمی‌دانند که آینده و سرنوشت پولشان چه خواهد شد و مدیران سایت کجا هستند، چون دفتر کار سایت تعطیل شده و هیچ کسی در آنجا نیست.

یکی از این مالبختگان که جوانی ۳۰ ساله و اهل مشهد است، این گونه به ایسنا توضیح داد که "از ابتدا و زمانی‌که می‌خواستم پولم را در این زمینه سرمایه‌گذاری کنم، این سایت خرید و فروش سکه دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجوز‌های دیگر بود و حتی از اتحادیه طلا و جواهر هم مجوز داشت و به همین دلیل به این سایت اعتماد کردم و حدود ۲۰ میلیون تومان از این سایت سکه خریداری کردم".

وی افزود: "من کوچکترین مال باخته در میان مالباختگان این پرونده هستم، چراکه برادرم حدود ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه‌اش را از دست داده و در مشهد مالباختگانی را می‌شناسم که به دادگاه مراجعه کرده و بیش از یک میلیارد تومان سکه از این مرکز خریداری کرده‌اند".

مالباخته دیگری که همه سرمایه‌اش را پای این سایت ریخته، جوانی بیست و چند ساله از تهران است. او به ایسنا گفت: "بر اساس پیگیری‌هایی که همه مالباختگان از سراسر کشور انجام داده‌اند، تقریبا ۳۰۰۰ نفر سرمایه‌شان را از دست داده‌اند و در این شرایط تنها گلایه ما از دستگاه‌های نظارتی و متولی است که با وجود آن‌که شکایت بسیاری از این فرد شده، آن طور که باید پیگیر این پرونده نیستند. "

اگر اماکن، این شرکت را پلمب می‌کرد این همه مالباخته نداشتیم

درباره این سایت خرید و فروش آنلاین طلا و سکه، ابراهیم محمد، ولی - رییس اتحادیه طلا و جواهر، به ایسنا توضیح داد که شرکت مورد نظر هیچ مجوزی از اتحادیه طلا و جواهر ندارد و طبق چارچوب و قانون چندین بار به او اخطار داده بودیم. همچنین حدود دو ماه گذشته نامه‌ای به اداره اماکن نوشتیم که باید با او برخورد و این شرکت پلمب شود، اما این اتفاق نیفتاد که اگر می‌افتاد این همه مالباخته "کاسه چه کنم چه کنم دستشان نمی‌گرفتند".

وی با بیان این‌که اینگونه معاملات به هیچ وجه مورد تایید اتحادیه طلا و جواهر نیست، گفت: شاید بتوان بستر الکترونیک و فضای مجازی را برای خرید و فروش کالا‌های دیگر مورد استفاده قرار داد، اما از نظر فنی، هنوز بستر‌های لازم و فرهنگ‌سازی مناسب برای خرید و فروش آنلاین طلا و جواهر وجود ندارد.

رییس اتحادیه طلا و جواهر با بیان این‌که هیچ یک از سایت‌های خرید و فروش آنلاین طلا و جواهر مجوزی از اتحادیه ندارند و به آن‌ها هیچ مجوزی نخواهیم داد، اظهار کرد: از مردم می‌خواهیم که قبل از سرمایه‌گذاری در چنین حوزه‌هایی از اتحادیه تخصصی آن استعلام‌های لازم را بگیرند تا با چنین ضرر و زیان هنگفتی مواجه نشوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خرید و فروش تجارت الکترونیک معدن و تجارت فناوری اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد تبلیغات مشهد الکترونیک معدن تجارت قانون فضای مجازی طلا هشدار اتحادیه جواهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!

تین نیوز

گواهینامه رانندگی تابع فرآیندهای قانونی است و اگر کسی با گواهینامه جعلی تصادف کند و منجر به فوت فردی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، گواهینامه رانندگی یک مدرک قانونی است که شخص می تواند با داشتن آن از وسیله نقلیه خود استفاده کند. در صورت نداشتن گواهینامه رانندگی پلیس حق دارد راننده را جریمه کند.اولین اقدام اکثر جوانان پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی دریافت گواهینامه رانندگی است. شور و هیجان جوانی برای دریافت کارت گواهینامه رانندگی و بی حوصلگی می تواند از جمله مواردی باشد که باعث می شود برخی افراد به جای طی کردن روند قانونی دریافت گواهینامه از طریق راه های نادرست اقدام به دریافت آن کنند.

در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان؛ در اولین آزمون رانندگی قبول شوید، با خرید سوالات آئین نامه رانندگی با آخرین تغییرات شما دیگر نیازی به خواندن کتاب آئین نامه نخواهید داشت. فروش مدرک معتبر، فروش گواهینامه رانندگی، فروش مدرک تحصیلی استعلامی، مدرک کارشناسی ارشد، مدرک دکتری و.... مشاهده می کنیم.

کلاهبرداران به شرط استعلام و صحت گواهینامه اقدام به فروش آن می کنند و شهروندان را به دام خودشان می اندازند و برخی از این کلاهبرداران هم پس از دریافت وجه متواری می شوند و دیگر پاسخگو نیستند.

یکی از مالباختگانی که فریب این گونه تبلیغات فضای مجازی را خورده است می گوید: ۶ ماه بود که با صفحه مجازی فروش گواهینامه رانندگی آشنا شده بودم و اعتماد کردم و پول کارت به کارت کردم و قرار شد که گواهینامه رانندگی صادر کند، از واریز پول یک هفته می گذرد و موبایلش خاموش است و در شبکه های اجتماعی هم یک هفته است که فعال نشده؛ فریب خوردم، گواهینامه پایه ۳ می خواستم و برای شروع کار مبلغی را واریز کردم و قرار بود مابقی مبلغ را موقع تحویل گواهینامه پرداخت کنم. که الان دیگر در دسترس نیست.

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: صدور مجوزهای رانندگی تابع قوانین و مقررات برابر آئین نامه صدور انواع گواهینامه رانندگی است و این مجوز تابع یک سری فرآیند قانونی است.

وی افزود: از هموطنان درخواست می شود به هیچ وجه فریب این تبلیغات کلاهبرداری را نخورند زیرا اگر با گواهینامه جعلی تصادف کند و منجر به فوت فردی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می شود. لذا افراد به جای پرداخت هزینه های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا بیان کرد: در این تبلیغات کلاهبرداران متخلف اقدام به دریافت هزینه هایی از افراد می کنند و دیگر هیچ ارتباطی با اینها برقرار نمی کنند و مدرکی هم صادر نمی شود و اگر هم گواهینامه ای دریافت کنند صرفاً یک کارت شبیه به گواهینامه رانندگی است و در سامانه های پلیس اصالت ندارد و رانندگی با گواهینامه جعلی جرم است و سامانه پلیس در سراسر کشور قابلیت شناسایی گواهینامه جعلی از اصلی به واسطه هوشمند بودن را دارد.

سرهنگ احمد کرمی اسد گفت: به دلیل سیستمی بودن فرآیند دریافت گواهینامه رانندگی امکان چاپ و صدور گواهینامه بدون طی مراحل قانونی اصلاً وجود ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین